Orilammen Lomakeskus

Ulosmyynti 21.5, 22.5 ja 23.5 klo 12-18

 

Katso menuu tästä

 

Ruuan nouto päärakennuksesta sivulla olevasta puodin ikkunasta, josta myös ulosmyynti olut, siideri, lonkero, limsa yms.

 

Suositaan korttimaksua 

 

Tilaa ruuat numerosta p. 05 389 881

 

Avamme 1.6 lähtien ravintolan, majoituksen ja muut palvelut sekä vesibussiristeilyt Repovedelle. 

 

Leirintäalue avoinna

 

Pyydämme huomioimaan hygienia-asiat ja muut terveyttä edistävät toimet, kuten välttää sosiaalista kanssakäymistä sisätiloissa, kuten huoltorakennuksen sosiaalitiloissa. 

 

Pyrimme avaamaan normaalisti kesäkauteen tämän jälkeen. 

 

Pyrimme vastaamaan mahdollisimman nopeasti asiakkaitamme askarruttaviin kysymyksiin ensi kesän varausten suhteen. Voit olla yhteydessä numeroon 05 389 881 tai info@orilampi.fi. Myös lahjakortteja saatavilla tulevaisuuteen. Ilahduta lähimmäistäsi, vaikka Armaanipaketilla. 

 

Varaa majoitus verkkokaupasta

 

Aluekartta

 

Orilammen Maja palvelee keskellä kauneinta suomalaista luontoa. Puhtaat vesistöt ja Repoveden kansallispuiston jylhät maisemat tarjoavat vieraalle ainutlaatuisen kokemuksen. Leirintäalue ja muut palvelut on rakennettu sopivasti maisemaan istuen ja luontoa ajatellen.

 

 

Tarjoamme majoitusvaihtoehtoja hotellihuoneista mökkeihin ja leirintäalueen palveluihin matkailuvaunualueineen. Pitopöytämme on tunnettu paikallisista herkuistaan. Meillä on puitteet useaan liikunnalliseen aktiviteettiin. Majalta lähtee runsaasti ulkoilu- ja vaellusreittejä. Välitämme myös eräpalveluyrittäjien palveluita.

 

Lue lisää...

Purjehduskausi 15.05 - 19.09, tilausristeilyt ryhmille

 

Vuoroajo ajalla 10.6. -20.8. Lähdöt ovat joka keskiviikko, torstai, perjantai ja lauantai kello 14.10.

 

... Lue lisää›

Ratavartijan mökki on viehättävä punamultainen hirsimökki, joka on sisustukseltaan osin alkuperäisessä 1800 – luvun asussa. Mökissä on tupakeittiö ja makuuhuone, missä on takka. Jykevät... Lue lisää›

Campingalueella on keittolevyt, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, lämmin sekä kylmä vesi, suihku- ja wc-tilat erikseen miehille ja naisille. Leirintämaksuun kesäkaudella joka päivä aamusauna sekä... Lue lisää›